Hunt: Showdown 1896 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Geliştirici Crytek, Hunt: Showdown için yepyeni bir bölüm sunuyor. Hunt: Showdown 1896 güncellemesi ile oyuncular Colorado’nun Rocky Dağları’na doğru yola çıkacak. PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için Hunt: Showdown 1896 çıkış tarihi ise 15 Ağustos olarak duyuruldu.

Hunt: Showdown için büyük bir revizyon olan güncelleme, orijinal Hunt: Showdown’a sahip olan herkesin oyunu oynayabilmek için Hunt: Showdown 1896’ya yükseltme yapması gerektiği anlamına geliyor.

Hunt: Showdown 1896, oyuncuları yeni bir biyom türünü keşfedecekleri Mammon’s Gulch adlı bir alana götürüyor. Dağ zirvelerinde oyuncuların Colorado dağlarının yeni yüksekliklerini nasıl aşacaklarını öğrenmeleri gerekecek. Bu da onlara yeni görüş noktalarına erişim sağlayacak. Yukarıdaki dünya gür yeşilliklerle doluyken, dağların aşağısı yolsuzluklarla ve petrolle dolu madenlerle dolu.

Güncelleme ile temel oyundaki haritalar elden geçiriliyor, ses güncelleniyor ve şirketin yeni CRYENGINE 5.11 motoru kullanılıyor. Yeni motor konsollardaki oyuncuların artık PlayStation 5 ve Xbox Series X’te yerel 4K ve 60 FPS desteğini deneyimleyeceği anlamına geliyor. Xbox Series S kullananlar ise oyunu 2K 60 FPS HDR olarak oynayabilecek.

Hunt: Showdown 1986 sonrasında Hunt: Showdown artık PlayStation 4 ve Xbox One’da oynanamayacak. Öte yandan Hunt: Showdown’a sahip olanlar, Hunt: Showdown için yapılmış olabilecek önceki tüm ilerlemeler ve satın alma işlemleri de dahil olmak üzere Hunt: Showdown 1896’ya otomatik yükseltmeyi ücretsiz olarak alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir